
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن قالب پاورپوینت ۴۴ اسلاید
تاریخچه کنسرو
ابداع
مراحل کنسرو کردن
آماده کردن ماده اولیه
بلانچینگ
فرمولاسیون
پر کردن
دربندی
فرایند حرترتی
سرد کردن و قرنطینه
لیبل زنی
میکروبیولوژی کنسرو
انواع بسته بندی
بازرسی کنسرو
آزمایشات
و…..
- فرمت فایل: ppt
- حجم فایل: ۲.۵۵۱ مگا بایت
- تعداد صفحات: ۴۴
- برای مشاهده تصویر این پست اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل