
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی قالب پاورپوینت ۸۰ اسلاید
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
مطالعات قبل از اجرای طرح
انواع فرانشیز یا کسب امتیاز
مطالعات محل اجرای طرح
مطالعات خصوصیات ساختمانی یک واحد صنایع خوراکی
محاسبه تعداد ماشین آلات
بویلرها
الگوی جریان مواد ( نحوه ی استقرار ماشین آلات، Material Flow
نقاله ها
و …………
- فرمت فایل: ppt
- حجم فایل: ۲.۱۵۵ مگا بایت
- تعداد صفحات: ۸۰
- برای مشاهده تصویر این پست اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل