
گزارش کاراموزی کارخانه قند صنعتی تنها
فهرست مطالب
کنترل مواد اولیه وارده به کارخانه و خلاصه ای از تهیه ی شکر ماده اولیه سیستم قندسازی………………………………………..۱
تهیه شربت و شکر حل کن ها……………………………………………………………………………………………………………..۲
کریستالیزاسیون………………………………………………………………………………………………………………………..۳
سانتریفوژ و قند سبز……………………………………………………………………………………………………………………۴
گرمخانه،بسته بندی و انبار…………………………………………………………………………………………………………….۵
استانداردهای قند……………………………………………………………………………………………………………………..۶
انبارداری شکر…………………………………………………………………………………………………………………………۶
حفاظت و ایمنی در کارخانه…………………………………………………………………………………………………………..۷
انرژی مصرفی در کارخانه……………………………………………………………………………………………………………۷
آزمایشاتی که بر روی قند انجام می شود……………………………………………………………………………………………۸
بررسی مسائل GMPدر کارخانه جات……………………………………………………………………………………………..۱۲
- فرمت فایل: doc
- حجم فایل: ۴۲ کیلو بایت
- تعداد صفحات: ۱۴
- برای مشاهده تصویر این پست اینجا کلیک کنید
دریافت فایل