لودر سایت
سوالات پایان ترم حقوق مدنی 6 عقود معین قسمت الف با پاسخ صحرا فرهنگ خردمند دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه

گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان در قالب ورد و ۱۵۰ صفحه بسیار کامل و جامع

کارهای اداری …………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰

کلیات …………………………………………………………………………………………………………………………………………………۱۱

تاریخچه صنعت لبنیات ایران……………………………………………………………………………………………………………………..۱۲

ماموریت و چشم انداز شرکت صنایع شیر ایران……………………………………………………………………………………………..۱۲

اهداف کلان صنایع شیر ایران……………………………………………………………………………………………………………………. ۱۳

تاریخچه کارخانه شیر پگاه آذربایجان شرقی………………………………………………………………………………………………… ۱۴

خط مشی مدیریت یکپارچه شرکت پگاه……………………………………………………………………………………………………… ۱۶

معرفی محصولات کارخانه شیر پگاه…………………………………………………………………………………………………………….۱۷

آیین کار بهداشتی کارخانجات شیر و فراورده های آن………………………………………………………………………………….. ۱۸

روش انتقال شیر به کارخانجات شیر……………………………………………………………………………………………………………. ۴۸

تقلبات در شیر………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۹

آزمایشگاه دریافت شیر خام………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۱

ü پروتئین…………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۴

ü آفلاتوکسین……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۴

ü اندازه گیری چربی شیر (به روش ژربر)…………………………………………………………………………………………… ۵۴

ü تعیین ماده خشک شیر………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۵

ü تعیین وزن مخصوص شیر( روش لاکتو دانسی متر)……………………………………………………………………………… ۵۶

ü تعیین نقطه انجماد شیر(روش ترمیستور کریوسکوپ)…………………………………………………………………………… ۵۷

ü اندازه گیری اسیدیته شیر با سود دورنیک………………………………………………………………………………………… ۵۹

ü آزمایش جوش…………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۰

ü اندازه گیری pH……………………………………………………………………………………………………………………….. 60

ü تست الکل…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۱

ü دستگاه لاکتو اسکن……………………………………………………………………………………………………………………… ۶۱

ü تست بازدارنده میکروبی………………………………………………………………………………………………………………. ۶۲

ü تشخیص مواد بازدارنده رشد میکروبی با روش مایه زنی………………………………………………………………………. ۶۲

ü تشخیص نمک…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۴

ü تشخیص قند………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۴

ü تشخیص آب پنیر………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۵

ü تشخیص نگهدارنده ها( فرمالین، آب اکسیژنه و اسید سالسیلیک )…………………………………………………………… ۶۵

ü آزمایش جوش و تشکیل لخته………………………………………………………………………………………………………… ۶۶

ü تشخیص خنثی ساز ها…………………………………………………………………………………………………………………… ۶۶

ü تشخیص روغن های گیاهی در شیر………………………………………………………………………………………………… ۶۶

ü تشخیص بی کرومات دو پتاس……………………………………………………………………………………………………….. ۶۶

ü تشخیص نیترات ها در شیر…………………………………………………………………………………………………………….. ۶۷

خط تولید شیر پری پک…………………………………………………………………………………………………… ۶۸

خط تولید شیر فرادما……………………………………………………………………………………………………….. ۷۰

خط تولید خامه فرادما……………………………………………………………………………………………………… ۷۵

خط تولید ماست…………………………………………………………………………………………………………….. ۷۸

خط تولید پنیرUF…………………………………………………………………………………………………………… 80

خط تولید دوغ ساده……………………………………………………………………………………………………….. ۸۴

آزمایشگاه مرکزی( آزمون های شیمیایی و میکروبی )…………………………………………………………….. ۸۸

ü ویژگی ها و آزمون های شیر پاستوریزه…………………………………………………………………………………………… ۸۸

ü ویژگی ها و آزمون های ماست……………………………………………………………………………………………………… ۹۲

ü ویژگی ها و آزمون های دوغ……………………………………………………………………………………………………….. ۹۵

ü ویژگی ها و آزمون های شیر فرا دما………………………………………………………………………………………………. ۹۶

ü ویژگی ها و آزمون های خامه پاستوریزه و فرا دما…………………………………………………………………………….. ۹۹

آزمایشگاه UF……………………………………………………………………………………………………………….. 101

ü ویژگی ها و آزمون های پنیر………………………………………………………………………………………………………. ۱۰۲

آزمایشگاه میکروبی…………………………………………………………………………………………………………. ۱۰۶

ü جستجو و شنا سایی انترو باکتریاسه در شیر و فراورده های آن……………………………………………………………. ۱۱۰

ü شمارش با استفاده از روش MPN………………………………………………………………………………………………… 111

ü جستجو و شنا سایی اشریشیا کلای در شیر و فراورده های آن……………………………………………………………… ۱۱۵

ü جستجو و شنا ساییسالمونلا در شیر و فراورده های آن…………………………………………………………………….. ۱۲۲

ü تفسیر آزمون های بیو شیمیایی…………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۲

ü نمودار مراحل آزمون سالمونلا…………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۵

ü شمارش کلی فرم ها………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۶

ü شمارش واحد های تشکیل دهنده ی کلنی کپک و مخمر………………………………………………………………….. ۱۳۹

ü شمارش باکتری های مقاوم به حرارت…………………………………………………………………………………………… ۱۴۲

قسمت برودت و دیگ بخار……………………………………………………………………………………………… ۱۴۵

قسمت فاضلاب……………………………………………………………………………………………………………… ۱۴۸

CIP………………………………………………………………………………………………………………………….. 152

منابع و ماخذ…………………………………………………………………………………………………………………. ۱۵۴

کارهای اداری :

بعد از دریافت برگه معرفی از دفتر ارتباط با صنعت، به کارخانه شیر پگاه آذربایجان شرقی مراجعه کردیم

و.بعد از هماهنگی با نگهبانی به دفتر معاونت کارخانه پگاه مراجعه کرده و برگه ها را به جناب آقای مهندس شایان معاونت شرکت پگاه تحویل دادیم وتقاضای خود را مبنی بر گذراندن دوره کارآموزی مطرح کردیم که پس از مکالماتی موافقت خود را اعلام کردند و از هفته ی بعدی از تاریخ ۱/۵/۹۱ کارآموزی خود را آغاز کردیم.در هر بار مراجعه به کارخانه سرپرست کارآموزی جناب مهندس … با مسئولین قسمت های مورد نظر جهت بازدید هماهنگی های لازم را انجام می دادند،سرانجام در تاریخ ۳۰/۵/۹۱ بعد از گذراندن ۲۴۰ ساعت کارآموزی خود را با موفقیت به پایان رساندیم.

 

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

 

FileHub ID : Sellu-291439


فروشگاه ساز فایل و همکاری در فروش سل یو

نویسنده پست: مدیرفایل هاب

FileHub search engine

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

موبایلتو شارژ کن