لودر سایت

تاثیر اسید سالسیلیک، اسید اسکوربیک و پروکسی هیدروژن بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رویش و رشد گیاه در زمین‌های شور (مترجم تکتم شریفی)


تاثیر اسید سالسیلیک، اسید اسکوربیک و پروکسی هیدروژن بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رویش و رشد گیاه در زمین‌های شور   ابوذر قوستانی۱*، هادی قیصری۱، سید مرتضی زاهدی۱، علی دولتخواهی۲   بخش باغبانی، هئیت علمی کشاورزی، دانشگاه شهید چمران اهواز، ایران بخش باغبانی، هئیت علمی کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران   * ایمیل مولف برای مکاتبه: [email protected]   چکیده   برای بهبود رویش بذر گوجه‌فرنگی در زمین‌های شور، تاثیر غلظت مختلف از اسید سالیسلیک ( SA ) ( 0.50,100, 150mg/L[1] ) اسید اسکوربیک (۰.۵۰,۱۰۰ , ۱۵۰ mg/l) (ASA) ، و پروکسی هیدروژن (HP) (0.40,80 , 120 µM[2] ) بر جوانه زنی بذر مورد بررسی قرار گرفته است. محلول نمک ۱۰ ds/m برای تاثیر تغییر میزان شوری بکار رفته است. نتایج نشان داد که رویش و رشد گیاه گوجه فرنگی شدیدا در شوری کاهش پیدا می‌کند. جوانه زنی بذرها با ۱۵۰ ppm اسید اسکوربیک نه تنها درصد رویش را بهبود می‌دهد بلکه همچنین زمان رویش را به نسبت زمین‌های شور کاهش می‌دهند. رشد جوانه‌های بذر خیس …

FileHub ID : FileSell-2153477

لینک کوتاه این مطلب: https://filehub.ir/3QpY8
<<ادامه  مدل سه بعدی ویلایی همراه با پلان های معماری(طرح تابستان)

نویسنده پست:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن