• مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
    • مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

      بخش اول : آب و خواص آن
      ۱-۱- موجودیت آب ۱
      ۱-۲- منابع آب۱
      ۱-۲-۱- آبهای سطحی۲
      ۱-۲-۲- آبهای زیر زمینی۲
      ۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی۲
      ۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب۲
      ۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب۳
      ۱-۴- سختی آب۳
      بخش دوم: آب در صنایع غذایی۴
      ۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی ۴
      ۲-۱-۱- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی ۴
      ۲-۳- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ۵
      ۲-۳-۱- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ۶
      ۲-۴- مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ۶
      ۲-۴-۱- استفاده مجدد آب ۶
      ۲-۴-۲- بازچرخش یا ریسایکلینگ ۶
      ۲-۵- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ۷
      ۲-۵-۱- آب خنک سازی ۸
      ۲-۵-۱-۱- انواع سیستم های خنک سازی ۸
      بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ۱۰
      ۳-۱- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی ۱۰
      ۳-۱-۱- صنایع تولید قند وشکر ۱۱
      ۳-۱-۲- صنایع تولید کمپوت وکنسرو ۱۲
      ۳-۱-۳- صنایع نوشابه سازی ۱۲
      ۳-۱-۴ صنایع لبنیاتی ۱۲
      ۳-۱-۵- صنعت تولید روغن نباتی ۱۳
      ۳-۱-۶- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت ۱۴
      ۳-۲- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۱۵
      ۳-۲-۱- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ۱۵
      ۳-۲-۱-۱- مواد معلق ۱۶
      ۳-۲-۱-۲- املاح معدنی محلول ۱۶
      ۳-۲-۱-۳- مواد آلی محلول ۱۶
      ۳-۲-۱-۴- اسیدها وقلیاها ۱۶
      ۳-۲-۱-۵- مواد تولید کننده کف ۱۷
      ۳-۲-۱-۶- رنگ ۱۷
      ۳-۲-۱-۷- آلودگیهای حرارتی ۱۷
      ۳-۲-۱-۸- میکروارگانیسم ها ۱۷
      ۳-۲-۱-۹- مواد شناور ۱۸
      ۳-۳- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ۱۸
      ۳-۳-۱- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری ۱۸
      ۳-۳-۱-۱- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری ۱۹
      ۳-۳-۲- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی ۲۰
      ۳-۳-۳- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ۲۰
      ۳-۳-۴- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب غلظت آلاینده ۲۰
      ۳-۴- فاضلاب بهداشتی صنایع ۲۱
      بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۲۲
      ۴-۱- تصفیه فیزیکی ۲۳
      ۴-۱-۱- آشغالگیری ۲۳
      ۴-۱-۲- دانه گیری ۲۳
      ۴-۱-۴- شناورسازی ۲۴
      ۴-۱-۵- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ۲۴
      ۴-۲- تصفیه شیمیایی ۲۶
      ۲۶ ph4-2-1- تنظیم
      ۴-۲-۲- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ۲۶
      ۴-۲-۳- گند زدایی ۲۶
      ۴-۲-۴- انعقاد و لخته سازی ۲۷
      ۴-۲- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم ۲۷
      ۴-۳- تصفیه بیولوژیکی ۲۷
      ۴-۳-۱- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب ۲۸
      ۲۸BOD ۴-۳-۱-۱-
      ۲۸COD4-3-1-2-
      29TSS4-3-1-3-
      29TDS4-3-1-4-
      4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه۲۹
      ۴-۳-۲-۱- زمان ماند هیدرولیکی۲۹
      ۴-۳-۲-۲- زمان ماند میکروبی۲۹
      ۳۰MLSS4-3-2-3-
      30FM4-3-2-4-
      4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب۳۰
      ۴-۳-۳-۱- تخلیه به آبهای طبیعی۳۱
      ۴-۳-۳-۲- کاربرد فاضلاب در زمین۳۲
      ۴-۳-۳-۳- برکه های تثبیت۳۳
      ۴-۳-۳-۳-۱- برکه های بی هوازی۳۴
      ۴-۳-۳-۳-۲- برکه های اختیاری۳۵
      ۴-۳-۳-۳-۳- برکه های هوازی۳۵
      ۴-۳-۳-۳-۴- برکه های تکمیلی۳۵
      ۴-۳-۳-۳-۵- برکه های هوادهی۳۵
      ۴-۳-۳-۴- صافی چکنده۳۶
      ۴-۳-۳-۵- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان۳۷
      ۴-۳-۳-۶- سیستم لجن فعال۳۷
      ۴-۳-۴- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی۳۹
      ۴-۳-۵- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب۳۹
      ۴-۳-۵-۱- سپتیک تانک۴۲
      ۴-۳-۵-۲- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا۴۴
      ۴-۳-۵-۳- صافی بی هوازی۴۴
      بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی۴۶
      ۵-۱- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی۴۶
      ۵-۲- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی ۴۷
      ۵-۲-۱- شدت آلودگی فاضلاب خام۴۷
      ۵-۲-۲- مواد مغذی یا نوترینت ها ۴۸
      ۵-۲-۲-۱- بالکینگ ۴۸
      ۴۹ ۵-۲-۳- اکسیژن محلول
      ۵-۲-۴- زمان ماند۵۰
      ۵۱ph5-2-5-
      5-2-6- سمیت۵۱
      ۵-۲-۷- دما۵۲
      ۵-۲-۸- اختلاط۵۳
      ۵-۲-۹- میزان جریان ورودی۵۴
      ۵-۳- پایستن فرآیند۵۴
      ۵-۳-۱- شاخصهای بصری۵۴
      ۵-۴- شاخصهای آزمایشی ۵۸
      ۵-۵- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها۵۹
      ۵-۵-۱- روشهای کلی تشخیص مشکلات۵۹
      ۶۰ BOD 5-5-2- حذف کم
      ۵-۵-۲-۱- حذف بارهای آلی ۶۱
      ۵-۵-۲-۲- مواد سمی یا بازدارنده۶۲
      ۵-۵-۲-۳- دماهای پایین۶۲
      افزایش زمان ماند هیدرولیکی۶۳
      ۶۳MLVSS افزایش
      ۶۳ نامناسب PH 5-5-2-4-
      5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی۶۴
      ۶۴ ناکافیMLVSS5-5-2-6-
      منابع ۶۶

      منابع

      ۱- مهندسی محیط زیست جلد اول (آب وفاضلاب) ترکیان

      ۲- مجموعه قوانین ومقررات حفاظت محیط زیست ایران

      ۳- مجلات آب ومحیط زیست از انتشارات سازمان محیط زیست

      ۴- برکه های تثبیت فاضلاب از سری کتابهای سازمان جهانی بهداشت

      ۵- تصفیه فاضلاب صنایع غذایی از انتشارات سازمان محیط زیست

      ۶- تصفیه فاضلابهای صنعتی

    • سایز : ۷۵ کیلو بایت
    • فرمت : docx
    • تعداد صفحات : ۷۲
  • برای مشاهده تصویر این فایل اینجا کلیک کنید.

FileHub ID : SID16394

لینک کوتاه این مطلب: https://filehub.ir/jQIVt
<<ادامه  پاورپوینت درس 4 فارسی اول ابتدایی - 7 اسلاید

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن