• پاورپوینت گوشت ها خواص و مضرات

      پاورپوینت-گوشت-ها-خواص-و-مضراتپاورپوینت گوشت ها خواص و مضرات
      لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
      دسته بندی : پاورپوینت
      نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
      تعداد اسلاید : ۱۲ اسلاید

      گوشت خوک :
      در جوامعی که از گوشت خوک مصرف می کنند ، بی بندباری بسیار زیاد است.
      در طب سنتی داریم که با خوردن هر گوشتی رفتار آن حیوان را میگیریم.مثلابا خوردن گوشت شتر صبور می شویم و ….

      حضرت امام رضا(ع) فلسفه حرمت گوشت خوک را اینگونه تبیین می فرمایند:
      «خوک، حیوانی است شهوت ران… ! چندانکه غریزه شیطانی شهوت، آنچنان وجودش را تسخیر نموده که بر خلاف سایر حیوانات که نوعی غیرت داشته و از تعدی همنوعان به جنس ماده شان جلوگیری می کنند، او نسبت به چنین اموری بی تفاوت و عاری از احساس است و چون حالت یاد شده از طریق خوردن گوشت خوک نیز سرایت پیدا می کند، خداوند آن را حرام نمود تا مرض بی غیرتی در بین مردم رواج نیابد» (علل الشرایع ، شیخ صدوق).

      گوشت گنجشک:
      گرم.
      پائین آورنده فشار خون (سرد).
      درمان افسردگی.

      گوشت کبوتر:
      بسیار گرم و خشک.
      بالا برنده فشار خون(گرم).

      بز ماده و میش و بز پیر و قوچ:
      هیچ یک خوب نیست. ولی قوچ از بقیه بهتر است.

      گوشت شتر مرغ:
      گوشت آن برای فلج،لرزش،درد مفاصل و کمر، بیماری های سرد رحم مفید است.
      خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان ورفع سردی بدن نافع است.
      مالیدن روغن پیه آن به بدن وپاها باعث سرعت حرکت اطفال می شود.
      گوشت شترمرغ، تحلیل برنده باد و برطرف کننده بلغم می باشد.
      گوشت شتر مرغ دیرهضم است.
      برای گرم مزاجان مضر است.

      گوشت گوسفند و بره :
      بهترین گوشت ها و مناسب ترین گوشت ها نزدیک به مزاج انسان گوشت گوسفند نر بین شش ماه تا یکساله ، سیاه رنگ و خصی باشد و در چمن و بنفشه چرا کرده باشد و محبوس مغلول نباشد و ذبح شده در همان روز باشد.
      دست و سینه آن ( مقدم) بهتر از ران و پشت و گرده آن است و سمت راست بهتر از سمت چپ است و وحشی آن خشکتر و اهلی آن با رطوبت تر است.
      برای هر نوع طبخی مانند: شوربا و کباب و بریان و آب گوشت مناسب است .
      گوشت گوسفند استخوان‌دار است.
      چربی گوشت گوسفند نسبت به چربی گوشت گاو یک به ۱۰ است.
      رنگ گوشت گوسفند، قرمز روشن است.

      گوشت بره:
      گوشت بره (نر و ماده) گوشتی روشن – صورتی پررنگ– کم‌چرب و لطیف است.
      زود می‌پزد و طعم بسیار خوبی دارد.
      این نوع گوشت از اوایل اسفند تا اوایل تیرماه در بازار به راحتی پیدا می‌شود.
      گوشت بره ماه فروردین خیلی لطیف‌تر از گوشت بره ماه اسفند است.

      دانلود فایل

 

FileHub ID : Looks File208959

برای ثبت امتیاز کلیک کنید
[کلی: میانگین: ]
لینک کوتاه این مطلب: https://filehub.ir/WZVHI
<<ادامه  حقنه قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن