• چکیده همیشه‌بهار یکی از گیاهان دارویی شناخته شده متعلق به تیره کاسنی است که علاوه بر مصارف دارویی، اسانس آن در صنایع آرایشی، بهداشتی و رایحه درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد تغذیه گیاهی از عوامل مهمی است که بر کمیت و کیفیت محصول گیاهان دارویی تآتیر می‌گذارد و از آنجایی که افزودن عناصر در خاک و محلول غذایی برای افزایش عملکرد کمی و کیفی در گیاهان ض
    • فهرست مطالب

      عنوان صفحه

      فصل اول: مقدمه و کلیات

      ۱-۱- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱

      ۱-۲- اهمیت گیاهان دارویی در ایران و جهان………………………………………………………………………………………………………….۲

      ۱-۳- خاستگاه و پراکنش……………………………………………………………………………………………………………………………………….۴

      ۱-۴- گیاه شناسی همیشه بهار……………………………………………………………………………………………………………………………….۴

      ۱-۵- مواد موثره گیاه دارویی همیشه بهار……………………………………………………………………………………………………………….۵

      ۱-۶- استفاده دارویی گیاه همیشه بهار…………………………………………………………………………………………………………………..۵

      ۱-۷- تاثیر عوامل محیطی بر روی گیاه دارویی همیشه بهار…………………………………………………………………………………….۵

      ۱-۷-۱- درجه حرارت……………………………………………………………………………………………………………………………………………۶

      ۱-۷-۲- نور………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۶

      ۱-۷-۳- آب………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۷

      ۱-۷-۴- خاک……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۷

      ۱-۸- مراقبت و نگهداری……………………………………………………………………………………………………………………………………….۷

      ۱-۹- کاشت و تکثیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………..۸

      ۱-۱۰- اسانس­های گیاهی……………………………………………………………………………………………………………………………………….۸

      ۱-۱۰-۱- اسانس گیری به کمک تقطیر……………………………………………………………………………………………………………………..۹

      ۱-۱۰-۲- اهداف……………………………………………………………………………………………………………………………………………………۱۰

      فصل دوم: بررسی منابع

      ۲-۱-آهن……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۱۱

      ۲-۲- نقش آهن در گیاه……………………………………………………………………………………………………………………………………….۱۲

      ۲-۳-اهمیت محلول پاشی عناصر غذایی در گیاهان………………………………………………………………………………………………۱۴

      ۲-۴- کلاتهای آهن………………………………………………………………………………………………………………………………………………۱۵

      ۲-۵- غیر فعال شدن آهن در برگ……………………………………………………………………………………………………………………….۱۷

      ۲-۶-مروری بر تحقیقات انجام شده در مورد تاثیر عناصر کم مصرف به ویژه آهن در گیاهان…………………………………….۱۸

      فصل سوم: مواد و روش

      ۳-۱- موقعیت جعرافیایی مشخصات اقلیمی………………………………………………………………………………………………………….۲۳

      ۳-۲- مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک……………………………………………………………………………………………………………۲۴

      ۳-۳- بذر مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………………………………………۲۵

      ۳-۴- روش انجام تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………….۲۵

      ۳-۵- آماده سازی زمین………………………………………………………………………………………………………………………………………۲۶

      ۳-۶- اندازه گیری صفات مورفولوژیک…………………………………………………………………………………………………………………۲۶

      ۳-۷-شاخص کلروفیل…………………………………………………………………………………………………………………………………………۲۶

      ۳-۸- اندازه گیری میزان کلروفیل و کارتنوئید برگ………………………………………………………………………………………………۲۶

      ۳-۹- تعیین عناصر غذایی بافت­های گیاهی……………………………………………………….‌‌‌………………………………………………..27

      3-9-1- میزان نیتروژن……………………………………………………………………………………………………………………………………….۲۷

      ۳-۹-۲- میزان پناسیم……………………………………………………………………………………………………………………………………….۲۷

      ۳-۹-۲- میزان فسفر………………………………………………………………………………………………………………………………………….۲۸

      ۳-۹-۲- میزان آهن…………………………………………………………………………………………………………………………………………..۲۸

      ۳-۱۰- عملکرد گل خشک………………………………………………………………………………………………………………………………….۲۹

      ۳-۱۱- عملکرد دانه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….۲۹

      ۳-۱۲- درصد و عملکرد اسانس……………………………………………………………………………………………………………………………۳۰

      ۳-۱۳- درصد و عملکرد روغن……………………………………………………………………………………………………………………………..۳۰

      ۳-۱۴- شاخص برداشت گل، دانه، روغن و اسانس همیشه­بهار………………………………………………………………………………..۳۰

      ۳-۱۵- تجزیه آماری داده ها و نرم افزار مورد استفاده……………………………………………………………………………………………۳۱

      فصل چهارم: نتایج و بحث

      ۴-۱- صفات مورفولوژیک…………………………………………………………………………………………………………………………………….۳۲

      ۴-۲- اجزای عملکرد………………………………………………………………………………………………………………………………………….۳۷

      ۴-۳- صفات فیزیولوژیکی…………………………………………………………………………………………………………………………………..۴۱

      ۴-۴- عملکرد گل……………………………………………………………………………………………………………………………………………….۴۷

      ۴-۵- درصد اسانس…………………………………………………………………………………………………………………………………………….۵۰

      ۴-۶- عملکرد اسانس……………………………………………………………………………………………………………………………………….. .۵۳

      ۴-۷- عملکرد دانه، روغن و درصد روغن……………………………………………………………………………………………………………..۵۸

      ۴-۸- عملکرد دانه……………………………………………………………………………………………………………………………………………..۵۹

      ۴-۹- عملکرد روغن…………………………………………………………………………………………………………………………………………..۶۰

      ۴-۱۰- درصد روغن……………………………………………………………………………………………………………………………………………..۶۱

      ۴-۱۱- شاخص برداشت گل و اسانس…………………………………………………………………………………………………………………….۶۴

      ۴-۱۲- شاخص برداشت بذر و روغن …………………………………………………………………………………………………………………….۶۵

      ۴-۱۳- شاخص برداشت گل…………………………………………………………………………………………………………………………………۶۵

      ۴-۱۴- شاخص برداشت اسانس…………………………………………………………………………………………………………………………….۶۶

      ۴-۱۵- شاخص برداشت روغن……………………………………………………………………………………………………………………………..۶۸

      ۴-۱۶- بیوماس……………………………………………………………………………………………………………………………………………………۷۰

      ۴-۱۷- سطح برگ ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۳

      ۴-۱۸- وزن خشک برگ تک بوته………………………………………………………………………………………………………………………..۷۴

      ۴-۱۹- وزن خشک ساقه تک بوته………………………………………………………………………………………………………………………..۷۶

      ۴-۲۰- عناصر غذایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۶

      ۴-۲۱- آهن برگ…………………………………………………………………………………………………………………………………………………۸۰

      ۴-۲۲- فسفر…………………….. ……………………………………………………………………………………………………………………… …….۸۰

      ۴-۲۳- آهن دانه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………۸۱

      فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

      ۵-۱- نتیجه گیری کلی……………………………………………………………………………………………………………………………………….۸۳

      ۵-۲-پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۸۴

      منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۸۵

      فهرست جدول

      عنوان صفحه

      جدول ۳-۱- مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک…………………………………………………………………………………………………..۲۴

      جدول ۴-۱ – تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی صفات مورفولوژیک……………………………۳۱

      جدول ۴-.۲- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی اجزای عملکرد………………………………….۳۶

      جدول ۴-۳- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی کلروفیل و کاروتنوئید برگ………………..۴۰

      جدول ۴-۴- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد گل………………………………………۴۶

      جدول ۴-۵- تجزیه واریانس اثر غلظت های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی درصد اسانس………………‌……………………49

      جدول ۴-۶- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد اسانس…………………………………..۵۲

      جدول ۴-۷- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی عملکرد دانه، روغن و درصد روغن……….۵۶

      جدول ۴-۸- تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی شاخص برداشت گل و اسانس……………………………….۶۲

      جدول ۴-۹- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی شاخص برداشت بذر و روغن………………..۶۶

      جدول ۴-۱۰- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی بیوماس…………………………………………….۶۷

      جدول ۴-۱۱- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی سطح برگ………………………………………..۶۹

      جدول ۴-۱۲- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشک برگ تک بوته………………….۷۱

      جدول ۴-۱۳- تجزیه واریانس اثر غلظت‌های مختلف چهار نوع کود آهن بر روی وزن خشک ساقه تک بوته…………………۷۳

      جدول ۴-۱۴-: تجزیه واریانس غلظت های مختلف کود آهن بر روی عناصر غذایی برگ و دانه……………………………………۷۶

      فهرست نمودارها

      عنوان صفحه

      نمودار ۴-۱- مقایسه میانگین تعداد برگ……………………………………………………………………………………………………………….۳۲

      نمودار ۴-۲- مقایسه میانگین تعداد شاخه فرعی…………………………………………………………………………………………………..۳۳

      نمودار ۴-۳- مقایسه میانگین ارتفاع ساقه اصلی……………………………………………………………………………………………………۳۳

      نمودار ۴-۴- مقایسه میانگین ارتفاع کانوپی…………………………………………………………………………………………………………..۳۴

      نمودار ۴-۵- مقایسه میانگین قطر ساقه اصلی……………………………………………………………………………………………………….۳۴

      نمودار ۴-۶- مقایسه میانگین تعداد کاپیتول در هر بونه……………………………………………………………………………………….۳۷

      نمودار ۴-۷- مقایسه میانگین تعداد ردیف بذر در هر کاپیتول……………………………………………………………………………..۳۷

      نمودار ۴-۸- مقایسه میانگین قطر کاپیتول……………………………………………………………………………………………………………۳۸

      نمودار ۴-۹- مقایسه میانگینوزن کاپیتول در یک بوته………………………………………………………………………………………….۳۸

      نمودار ۴-۱۰- مقایسه میانگین کلروفیل کل…………………………………………………………………………………………………………۴۱

      نمودار ۴-۱۱- مقایسه میانگین کلروفیل A…………………………………………………………………………………………………………..42

      نمودار ۴-۱۲- مقایسه میانگین کلروفیل B…………………………………………………………………………………………………………..43

      نمودار ۴-۱۳- مقایسه میانگین کاروتنوئید…………………………………………………………………………………………………………….۴۳

      نمودار ۴-۱۴- مقایسه میانگین شاخص کلروفیل برگ اسپد…………………………………………………………………………………۴۴

      نمودار ۴-۱۵- مقایسه میانگین عملکرد گل برداشت دوم……………………………………………………………………………………..۴۶

      نمودار ۴-۱۶- مقایسه میانگین عملکرد گل برداشت سوم…………………………………………………………………………………….۴۷

      نمودار ۴-۱۷- مقایسه میانگین عملکرد گل در مجموع سه برداشت…………………………………………………………………….۴۷

      نمودار ۴-۱۸- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت اول…………………………………………………………………………………..۵۰

      نمودار ۴-۱۹- مقایسه میانگین درصد اسانس برداشت سوم………………………………………………………………………………….۵۰

      نمودار ۴-۲۰- مقایسه میانگین درصد اسانس مجموع سه برداشت………………………………………………………………………۵۱

      نمودار ۴-۲۰- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت اول………………………………………………………………………………..۵۲

      نمودار ۴-۲۱- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت دوم………………………………………………………………………………..۵۳

      نمودار ۴-۲۲- مقایسه میانگین عملکرد اسانس برداشت سوم……………………………………………………………………………….۵۴

      نمودار ۴-۲۳- مقایسه میانگین عملکرد اسانس مجموع سه برداشت……………………………………………………………………۵۵

      نمودار ۴-۲۴- مقایسه میانگین عملکرد دانه………………………………………………………………………………………………………….۵۷

      نمودار ۴-۲۵- مقایسه میانگین عملکرد روغن……………………………………………………………………………………………………….۵۸

      نمودار ۴-۲۶- مقایسه میانگین درصد روغن………………………………………………………………………………………………………….۶۰

      نمودار ۴-۲۷- مقایسه میانگین شاخص برداشت سالیانه گل…………………………………………………………………………………۶۳

      نمودار ۴-۲۸- مقایسه میانگین شاخص برداشت سوم گل…………………………………………………………………………………….۶۴

      نمودار ۴-۲۹- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت اول…………………………………………………………………..۶۵

      نمودار ۱-۳۰- مقایسه میانگین شاخص برداشت اسانس برداشت سوم…………………………………………………………………۶۵

      نمودار ۴-۳۱- مقایسه میانگین شاخص برداشن روغن دانه………………………………………………………………………………….۶۶

      نمودار ۴-۳۲- مقایسه میانگین بیوماس برداشت یک…………………………………………………………………………………………….۶۸

      نمودار ۱-۳۳- مقایسه میانگین بیوماس برداشت سوم…………………………………………………………………………………………..۶۸

      نمودار ۴-۳۴- مقایسه میانگین سطح برگ برداشت پنجم…………………………………………………………………………………….۷۰

      نمودار ۴-۳۵- مقایسه میانگین وزن خشک برگ برداشت اول……………………………………………………………………………..۷۲

      نمودار ۴-۳۶- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه برداشت سوم……………………………………………………………………………۷۴

      نمودار ۴-۳۷- مقایسه میانگین وزن خشک ساقه برداشت پنجم………………………………………………………………………….۷۴

      نمودار ۴-۳۸- مقایسه میانگین آهن برگ………………………………………………………………………………………………………………۷۷

      نمودار ۴-۳۹- مقایسه میانگین فسفر برگ…………………………………………………………………………………………………………….۷۸

      نمودار ۴-۴۰- مقایسه میانگین آهن دانه……………………………………………………………………………………………………………….۷۸

    • سایز : ۷۸۸ کیلو بایت
    • فرمت : docx
    • تعداد صفحات : ۱۰۴
  • برای مشاهده تصویر این فایل اینجا کلیک کنید.

FileHub ID : SID14593

برای ثبت امتیاز کلیک کنید
[کلی: میانگین: ]
لینک کوتاه این مطلب: https://filehub.ir/8ypdd
<<ادامه  پاورپوینت آموزشی معرفی و بررسی گیاه توت فرنگی

مدیرفایل هاب

FileHub search engine

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن