• وجود ویتامین ها، پروتئینها و مواد آلی دیگر در آب سیب سبب گردیده است که این ماده نسبت به عملیات تبخیر حساس بوده و به همین دلیل تبخیر باید در تجهیزاتی صورت پذیرد که حداقل زمان اقامت و حداکثر راندمان را دارا باشند وجود این خصیصه در تبخیر کننده لوله ای بلند با فیلم ریزان آن را برای تغلیظ آب سیب بسیار مناسب ساخته است
    • چکیده مقاله:

      وجود ویتامین ها، پروتئینها و مواد آلی دیگر در آب سیب سبب گردیده است که این ماده نسبت به عملیات تبخیر حساس بوده و به همین دلیل تبخیر باید در تجهیزاتی صورت پذیرد که حداقل زمان اقامت و حداکثر راندمان را دارا باشند. وجود این خصیصه در تبخیر کننده لوله ای بلند با فیلم ریزان آن را برای تغلیظ آب سیب بسیار مناسب ساخته است. در این مقاله به ترکیبات موجود درآب سیب و اثر تغلیظ بر آنها پرداخته شده است و ضریب انتقال حرارت ضخامت فیلم مایع و زمان اقامت آن در تغلیظ آب سیب بدست امده از مناطق مختلف ایران در یک پایلوت نیمه صنعتی متشکل از یک تبخیر کننده حاوی فیلم ریزان مورد بررسی قرار گرفته است.نتایج نشان میدهند که تغییرات ضخامت فیلم ، ضریب انتقال حرارت و خواص ئیدرودینامیکی و حرارت سیال کاملاً در محدوده جریان آرام استو می وان با انجام چند مرحله، آب سیب را به غلظت مناسب رساند و به حد استاندارد لازم برای نسبت غلظت کنسانتره به اسیدیته دست یافت.

      کلیدواژه‌ها:

      تبخیر ، آب سیب ، خلاء ، فیلم ریزان ، ضریب انتقال حرارت

    • سایز : ۳۰۸ کیلو بایت
    • فرمت : pdf
    • تعداد صفحات : ۱۰
  • برای مشاهده تصویر این فایل اینجا کلیک کنید.

FileHub ID : SID14880

برای ثبت امتیاز کلیک کنید
[کلی: میانگین: ]
لینک کوتاه این مطلب: https://filehub.ir/uAMsm
<<ادامه  دانلود تحقیق خودروهای چهار چرخ محرک 15ص

مدیرفایل هاب

FileHub search engine

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن