• پاورپوینت گلاب و تقلبات آن

      پاورپوینت-گلاب-و-تقلبات-آنلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
      دسته بندی : پاورپوینت
      نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
      تعداد اسلاید : ۱۲ اسلاید

       قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
       

      گلاب و تقلبات آن
      تعریف گلاب: حاصل تقطیر آبی گل محمدی که تازه چیده شده و اسانس آن از محلول آبی جدا شده است.
      ویژگیهای فیزیکی گلاب
      وضعیت ظاهری: شفاف ، روشن ، بدون رسوب
      بو: بوی مطبوع گل محمدی، فاقد بوی ترشیدگی
      مزه: طعم ویژه گل محمدی ، سنگین و کمی مایل به تلخی
      وزن مخصوص نسبی (در۲۰درجه سانتیگراد) : حداکثر۰/۹۹۹
      pH : 5/5-3/8
      گلاب
      ویژگیهای اساسی شیمیایی گلاب
      عدد اسیدی ( mg/ 100ml برحسب اسید استیک) :
      حداکثر mg/100ml 6
      عدد یدی: حداقل ۱۵
      مقدار اسانس: ( mg/100 ml ): حداقل mg/100 ml 12
      متانول ( mg/kg ) : حداکثر ppm 100
      مطابق با استاندارد ملی ایران۵۹۵۷
      ادامه…

       

      دانلود فایل

 

FileHub ID : Looks File199725

برای ثبت امتیاز کلیک کنید
[کلی: میانگین: ]
لینک کوتاه این مطلب: https://filehub.ir/zEH1X
<<ادامه  پاورپوینت کوه ها ودشت ها

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن